Loading...

Corso Sap - Oud-Turnhout

Een unieke eventlocatie tussen de boomgaarden van 18 hectare.

In hun boomgaard is er plaats voor 2 eventlocaties. De locaties worden omgeven door rust en bevinden zich midden in het groen. De verschillende plaatsen kunnen als één geheel gehuurd worden, maar ook afzonderlijk.

Grenzend aan de vijver vind je de Manzana plek, uitgerust voor grotere evenementen. Onder een charmante stretchtent is er plaats voor een intiem feest of een uitbundige dansavond met al je gasten. Dit in alle comfort met een barcontainer en de nodige sanitaire voorzieningen. Deze plaats is voorzien voor een maximum capaciteit van 150 personen.

Achteraan in hun boomgaarden en tussen de weilanden vind je Mana Mana, een plaats gecreëerd voor kleinere gelegenheden, zoals bv. ceremonies, bijeenkomsten, openlucht vergaderingen, brunches,.. De focus ligt hier op een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden. Zorgeloos genieten met minder voorzieningen, maar opnieuw in alle comfort met een charmante stretchtent en oude vintage togen. Deze plaats is voorzien voor een maximum capaciteit van 50 personen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om ter plaatsen te blijven overnachten in de logé welke plaats heeft voor 16 gasten.

Fotografe Michelle Vanherck

 
terug naar partnerlocaties