Loading...

over ons

Geschiedenis & Visie

Hendrickx Feesten werd opgericht in 1989. Vandaag staan Kristof Keuppens ( foto links ) en Ken Smets ( foto rechts ) aan het hoofd van de grootste cateraar van de Kempen. In 2018 nam de equipe haar intrek in een modern bedrijfsgebouw in Tielen.

Onze visie is al die tijd dezelfde gebleven: feesten organiseren én uitwerken op maat van de klant. Weg van de platgetreden paden en voorgekauwde formules dus. Wij leveren maatwerk. Of het nu gaat om een intiem diner in familiekring of een groot bedrijfsevent: de beleving van de gasten en hoogstaande culinaire afwerking staat steeds centraal. Van de locatie over de logistiek tot de catering: ons team van ervaren experts zorgt ervoor dat uw droomfeest werkelijkheid wordt.

Werkwijze

Zo maken wij uw feestplannen waar.

1

INTERVIEW

Wij stemmen graag af op uw feestfrequentie, en inventariseren jullie wensen aan de hand van een eerste verkennend gesprek bij ons in het atelier of op de gekozen feestlocatie.

2

concept

Onze ervaren experts gaan aan het werk om een vrijblijvend concept op maat uit te werken. Uw feedback is in deze fase goud waard.

3

voorbereiding

Pas na goedkeuring van de offerte gaan we van start met de uitwerking van uw feest. We leggen de datum vast, boeken een locatie en werken uw feest tot in de puntjes uit.

4

de grote dag

We vinden het belangrijk dat u als gastheer/-vrouw ook zelf kunt genieten van uw feest. Wij zorgen voor alles zodat u aan niets meer hoeft te denken.

Heeft u ook een feestplan?

Maak dan vrijblijvend een afspraak, wij zijn alvast benieuwd naar uw wensen en ideeën!