Loading...

over ons

Welkom bij Hendrickx Feesten

Een bedrijf waar we graag de handen in elkaar slaan om zo uw event tot in de puntjes te verzorgen.

Hendrickx Feesten de dag van vandaag is een samenvloeiing van twee Kempische bedrijven, Hendrickx Feesten anno 1989 zelf en cateraar Entre Deux Côtes anno 2008.

Vaker en vaker kwamen deze elkaar tegen in de catering wereld.
Voorjaar 2021 werd besloten om de krachten en locaties te bundelen en operationeel samen te werken vanuit het nieuwbouwatelier te Tielen.

Aan het roer van Hendrickx Feesten staan Kristof Keuppens, Ken Smets en Bert Josten. Samen zijn zij zeer gekende personen in de cateringwereld. Kristof neemt de dagdagelijkse leiding op zich, Ken is dan weer een patissier van opleiding en geef de keuken invulling samen met zijn team.

Bert Josten is de derde zaakvoerder na de fusie binnen Hendrickx Feesten. Hij begon met kleine BBQ’s van vrienden en groeide zo uit naar een volwaardige en culinaire cateraar met eigen locaties en een brasserie.

De dag van vandaag slaan de drie heren de handen in elkaar en gaan ze samen met hun team aan de slag om dé cateraar en totaalorganisator van de Kempen te zijn!

De visie is hetzelfde gebleven: feesten organiseren én uitwerken op maat van de klant. Weg van de platgetreden paden en voorgekauwde formules dus. Wij leveren maatwerk. Of het nu gaat om een intiem diner in familiekring of een groot bedrijfsevent: de beleving van de gasten en hoogstaande culinaire afwerking staan steeds centraal. Van de locatie over de logistiek tot de catering: ons team van ervaren experts zorgt ervoor dat uw droomfeest werkelijkheid wordt.

Laat ons uw feest om smaak brengen!

Bekijk hier onze film over de werking in het atelier

Werkwijze

Zo maken wij uw feestplannen waar.

1

INTERVIEW

Wij stemmen graag af op uw feestfrequentie, en inventariseren jullie wensen aan de hand van een eerste verkennend gesprek bij ons in het atelier of op de gekozen feestlocatie.

2

concept

Onze ervaren experts gaan aan het werk om een vrijblijvend concept op maat uit te werken. Uw feedback is in deze fase goud waard.

3

voorbereiding

Pas na goedkeuring van de offerte gaan we van start met de uitwerking van uw feest. We leggen de datum vast, boeken een locatie en werken uw feest tot in de puntjes uit.

4

de grote dag

We vinden het belangrijk dat u als gastheer/-vrouw ook zelf kunt genieten van uw feest. Wij zorgen voor alles zodat u aan niets meer hoeft te denken.

Heeft u ook een feestplan?

Maak dan vrijblijvend een afspraak, wij zijn alvast benieuwd naar uw wensen en ideeën!