Loading...

winter in eigen kot

Wine & Dine

6 gangen menu met voorafgaand amuse en afsluitende koffie.
Bij elk gerecht voorzien van een aangepaste wijn.

Menu

AMUSE

Makreel met limoen en zure room

Pigneret Fils - Crémant de Bourgogne - Bourgogne

6 GANGEN MENU

Snowkrab met knolselder, miso pickles en tahoon cress

Weingut Hemer - Sauvignon Blanc - Duitsland

Gemarineerde kabeljauw met dille, gepekelde groenten 
en kruidenmayonaise met quinoa tomaat

Spier - Signature - Chenin Blanc - Zuid-Afrika
Domaine Gilles Noblet - Pouilly Fuissé - Bourgogne

Gepocheerd ei met pastinaak puree, boschampignons, jus van champignons

Raices Andinas - Chardonnay Reserva - Chili

Kalfsfilet d'Anvers, kruidige spätzle en jus salsa brava, wintergroenten

Pigneret Fils - Pinot Noir - Bourgogne

Bosduiffilet met structuren van pompoen, boerenkool, dauphine aardappel, portsaus

Bennati - Ripasso Valpolicella Classico - Italië

Bodegas Epifanio Rivera - Erial - Spanje

Tablet melkchocolade, gezouten karamel, crumble koffie en baileys-ijs

Alceño - Sweet Red Monastrell - Spanje

AFSLUITENDE KOFFIE

DINNER DETAILS
28-11-2020
19.00 uur
Hendrickx Feesten, Kemelbeekstraat 23 2460 Tielen
€ 72,50 per persoon

Reserveren



Na reservatie ontvangt u een bevestiging met uitnodiging tot voorafbetaling.